Retourvoorwaarden

Retourvoorwaarden Consumenten Elektronica

Is je pakketje niet naar wens? Dat is vervelend! Team Kristal-Scanner wil dit natuurlijk zo snel mogelijk voor je oplossen. Tot binnen 14 dagen na ontvangst kun je een product retourneren. Onze retourservice is mogelijk voor producten die voldoen aan de volgende voorwaarden:

   • het product is compleet, in originele staat en onbeschadigd
   • het product is voorzien van originele etiketten, labels en/of kaartjes
   • het product is voorzien van een kopie van de originele bon
   • het product zit in de originele onbeschadigde verpakking
   • het product is niet gebruikt

Als u aan bovenstaande voorwaarden voldoet wordt het volledige orderbedrag geretourneerd.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Om gebruik te maken van dit recht kan er contact opgenomen worden via deze link. Kristal-Scanner zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na de retouraanmelding terugstorten mits het product door ons in goede orde ontvangen is.

Hoe lang heb ik om mijn bestelling te retourneren?
Volgens het herroepingsrecht heb je 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je pakketje. Zodra je de retournering bij Kristal-Scanner hebt aangemeld, heb je maximaal 14 dagen de tijd om je pakketje te retourneren.

Mag ik bestelde producten uitproberen alvorens ze retour te sturen?
Uiteraard mag je de ontvangen producten even uitproberen zoals je dat in een winkel ook zou doen. Als wij bij Kristal-Scanner schade of slijtage zien waaruit blijkt dat er meer is gebeurd dan enkel het product beoordelen, of de verpakking van de scanner is beschadigd, dan verminderen we het bedrag dat je terugkrijgt met de waardevermindering die hierdoor ontstaat.

Wat zijn de kosten voor het retourneren van mijn bestelling?
Alleen de kosten voor de retournering naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Wat gebeurt er wanneer ik mijn bestelling heb geretourneerd?
Zodra je pakket bij team Kristal-Scanner retour is, word je op de hoogte gehouden van het retourproces. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webshop zijn voor eigen rekening. We sturen je een bericht wanneer het retourpakket bij ons aangekomen is, wanneer we het pakket behandelen, wanneer je een vervangend product geleverd krijgt of wanneer je je geld terug krijgt. Stuur je het hele pakket terug, dan betalen we ook de leveringskosten terug, tenzij je bij bestellen voor een duurdere leveringswijze hebt gekozen. Bij ontvangst van je retourzending zullen we deze uiterlijk binnen 3 dagen verwerken.

Hoelang duurt het voordat ik mijn aankoopbedrag terugkrijg?
Zodra we je retourpakket hebben ontvangen krijg je het aankoopbedrag [en eventuele leveringskosten] uiterlijk binnen 3 dagen terug. Kristal-Scanner heeft het recht te wachten met terugbetalen totdat we de retournering hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat je deze retour hebt gestuurd. Het bedrag wordt teruggeboekt naar de door jou gekozen betaalmethode.

Welke producten kan ik niet retourneren?
De volgende producten zijn uitgesloten van onze retourservice:

 • Verzegelde producten waarvan de verzegeling is verbroken en waarbij de specificaties, kenmerken en aard van het product al in de verpakking volkomen helder zijn.
 • Software abonnementen en producten.
 • Computerprogrammatuur waarvan de verzegeling is verbroken.
 • Op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten.

Mijn vraag staat er niet tussen
Heb je nog andere opmerkingen of vragen over onze retourservice? Neem dan via [deze link] even contact met ons op.

Team Kristal-Scanner